glidmedel apoteket sidor

Här hittar du vårt urval av sexhjälpmedel: glidmedel, knipkulor, penisringar, ginseng och annat. Varför inte prova gelen ”Sense me Oh Yes” från RFSU, en stimulerande gel som förhöjer kvinnans njutning – doseras efter behag. Här presenterar vi ett urval av produkter för din egen och din partners njutning. Köp på nätet och. Friktionsminskande gel med bakteriehämmande egenskaper. Lämplig vid kroppsundersökningar som exempelvis ultraljud, gynekologi eller rektala provtagningar. Tänkte gå och köpa glidmedel eftersom sexet är obefintligt nu pga graviditeten och väldigt torra slemhinnor. Har aldrig behövt använda det förut så har noll koll. 1. Var köper jag det? Vet att det finns på "apoteket" men finns det på alla apotek? Oavsett kedja? Var kan jag annars hitta det? 2. Kan ni.

Videos

Jul på Apotek Hjärtat

Glidmedel apoteket sidor - are not

Då räcker det glidmedel som redan finns på en femidom eller kondom sällan till. Nordic Glide Fresh Strawberry ml. Applicera var tredje dag. Du får dina varor  arbetsdagar efter det att vi har fått din beställning.

Glidmedel apoteket sidor - join

Extra fuktgivande glidmedel med fräsch doft. Till kassan Vidare till kassan. Vårdande och fuktgivande Är ätbar, lämnar inga fläckar och kan tvättas bort. Sense Me Aqua Glide ml. Här hittar du vårt urval av sexhjälpmedel: glidmedel, knipkulor, penisringar, ginseng och annat. Varför inte prova gelen ”Sense me Oh Yes” från RFSU, en stimulerande gel som förhöjer kvinnans njutning – doseras efter behag. Här presenterar vi ett urval av produkter för din egen och din partners njutning. Köp på nätet och. Det finns vatten- och silikonbaserade glidmedel och de som är en blandning av båda. Vattenbaserade glidmedel kostar ofta lite mindre. I stället kan du behöva mer eftersom de torkar ut ganska snabbt. Silikonbaserade glidmedel å sin sida är dyrare men drygare. I det stora hela är valet av glidmedel en smaksak. Oavsett. Glidmedel kan användas i samband med sex om du önskar extra glid och en skönare känsla. Glidmedel är också bra att använda i samband med sex om du har torra och sköra slemhinnor. Glidmedel är också ett bra hjälpmedel vid införande av tampong. Vi har både vatten- och silikonbaserade glidmedel med eller utan.

0 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *